| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
wakah_gwapz PSG Social Visitor

|
Posted: Fri Apr 18, 2008 5:21 am Post subject: |
|
|
mao jud sad na akong nahunahuna ang atong guidance 1 and 2 - pakighimamat adto sa Basak! karon ipakighimamat sa SG!  |
|
| Back to top |
|
 |
Vea PSG Social Visitor

|
Posted: Sat Apr 19, 2008 4:12 pm Post subject: |
|
|
| Ako ug ang akong bana Josenian pud. |
|
| Back to top |
|
 |
rysthtel PSG EPEC Holder

|
Posted: Sun Apr 20, 2008 2:55 pm Post subject: |
|
|
yehey, daghan na ta... _________________ Lust is the craving for salt of a man who is dying of thirst |
|
| Back to top |
|
 |
KiLuwA PSG Social Visitor

|
Posted: Sun Apr 20, 2008 3:01 pm Post subject: |
|
|
| speedbiker wrote: | To all Josenians, kung gusto mo mag organize ug tapok ninyo, ingna lang unya mi kung unsa matabang sa BisdakSG ug pinoysg.
pwede pod mo mag announce didto sa bisdaksg egroup para mahibal-an inyo event.
I suggest nga naa usa sa inyo ang magset ug time and place sa inyo initial meeting. Pwede ninyo na buhaton sa starbucks or sa restaurant. Kung kinsa tu makatunga, mao tu ang magsabot sa inyo next event.
just pm me kung knahanglan. |
Dba naa man tapok (Bowling) mga bisdak, didto nalang ta m8ing ninU, para maisa tanan!!! Plan dajon sa mga activities, dala sad ila ila.!!! hek hek hek |
|
| Back to top |
|
 |
rysthtel PSG EPEC Holder

|
Posted: Sun Apr 20, 2008 3:06 pm Post subject: |
|
|
Puede May 3 ang bowling? hehehehe gnahan lagi ko apil nya mao ra na petsa kalugar ko kuyog..  _________________ Lust is the craving for salt of a man who is dying of thirst |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Apr 21, 2008 1:16 am Post subject: |
|
|
okay ko sa may 3 na bowling dala ila2 sa tanang mga josenians...  |
|
| Back to top |
|
 |
sant3lm0 PSG Social Visitor

|
Posted: Mon May 05, 2008 3:19 pm Post subject: |
|
|
ako sad, Adelante.. 1 of the 7 students blacklisted in 2000 but eventually graduated in BSComp.E in 2001.. hehe.. lingaw ko atong panahuna da..  |
|
| Back to top |
|
 |
MaRi0N PSG Social Visitor

|
Posted: Sat May 17, 2008 8:01 am Post subject: |
|
|
Josenian sad ko, BS-ECE batch 2006.
Nice meeting with you all guys.. |
|
| Back to top |
|
 |
janavs PSG Social Visitor

|
Posted: Wed Jul 16, 2008 3:34 pm Post subject: |
|
|
| josenian me batch y2k bsa. naa may siomape dre? |
|
| Back to top |
|
 |
leane PSG Social Visitor

|
Posted: Thu Jul 17, 2008 12:56 pm Post subject: josenian pud |
|
|
kamusta tanan josenians dinhi sa singapore!
3 mi ka josenian graduates nga kauban ug gipuy an, nangita pa mi ug 2 or 3 pa nga makauban namo sa condo unit. dako man gud ang unit unya naa pa room nga bakante. kun naa mo kaila nga josenians or bisaya pud dapat female ug interesado nga mopuyo ug condo kay pm lang or reply dinhi sa pinoy sg.
ang amo gipuy an kay 3 bedroom nga condo unit sa clementi, duol sa mrt, bus interchange, wet market ug ntuc fairprice.
puyde sad transient kana nangita pa ug trabaho dinhi sa singapore $20 per day unya with a/c & fan, can cook, can do laundry with wi fi. can use condo amenities.
kanang buotan ug dili arte.
adelante!
moderator: please post ads in class ads> http://www.pinoysg.com/index.php?option=com_adsmanager&Itemid=27 |
|
| Back to top |
|
 |
paengg PSG EPEC Holder

|
Posted: Thu Jul 17, 2008 1:24 pm Post subject: |
|
|
| Interesado unta ko sa room, Josenian sad ko, bisayang dako ang problema kay lalakwe este lalaki man ko. Sayang kaayo duol ra unta na sa akung trabahoan. Wala na bay ubang mga josenian diha nga naa naay bakante nga kuwarto duol sa buonavista? |
|
| Back to top |
|
 |
wenz PSG EPEC Holder

|
Posted: Thu Jul 17, 2008 8:42 pm Post subject: adelante |
|
|
| josenian me batch 97.5 ee graduate naa ko dha sa sg early sept kita kits nya ta dha |
|
| Back to top |
|
 |
MYK!l PSG Long Term Visitor

|
Posted: Mon Jul 21, 2008 3:46 am Post subject: Re: josenian pud |
|
|
| leane wrote: | kamusta tanan josenians dinhi sa singapore!
3 mi ka josenian graduates nga kauban ug gipuy an, nangita pa mi ug 2 or 3 pa nga makauban namo sa condo unit. dako man gud ang unit unya naa pa room nga bakante. kun naa mo kaila nga josenians or bisaya pud dapat female ug interesado nga mopuyo ug condo kay pm lang or reply dinhi sa pinoy sg.
ang amo gipuy an kay 3 bedroom nga condo unit sa clementi, duol sa mrt, bus interchange, wet market ug ntuc fairprice.
puyde sad transient kana nangita pa ug trabaho dinhi sa singapore $20 per day unya with a/c & fan, can cook, can do laundry with wi fi. can use condo amenities.
kanang buotan ug dili arte.
adelante!
moderator: please post ads in class ads> http://www.pinoysg.com/index.php?option=com_adsmanager&Itemid=27 |
Nangita pud kami ug kabalhinan na flat o condo.
3 me ug naa pud me ka uban nag taga USJR..
kaso lng lalaki me tanan.
pero if modawat namo ug lalaki pm lng nya ha..
salamat |
|
| Back to top |
|
 |
wenz PSG EPEC Holder

|
Posted: Mon Jul 21, 2008 4:30 pm Post subject: Adelante |
|
|
September ko anha sa SG din naa ko pren dha ingon cya ad2 lang daw ko mag stay sa iya balay pero maau man sad gud nga mangita lang ko ug ako kapuy an kay maikog man sad ko,male ko if naa mo nahibaw an nga puwede ko maka stay pm me din pila man ang bayad per mo.
musta tanan nga josenian |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
 |

|
Posted: Wed Jul 30, 2008 5:43 am Post subject: |
|